RÓLUNK

Üdvözöljük a Daewoo Electronics oldalán!

Nagy értékű háztartási gépeket és elektromos berendezéseket kínálunk ügyfeleinknek széles körű felhasználásra. A minőség, az érték és a bizalom áll minden tevékenységünk középpontjában, ezért vált a Daewoo világszerte elismert márkává, ügyfeleink is ezért szeretik! Akár konyhai berendezéseket, kerti szerszámokat, barkács eszközöket, légkondicionáló egységeket vagy akár Bluetooth hangszórókat keres, számíthat ránk, hogy betartjuk ígéretünket, és olyan terméket szállítunk, amelyet imádni fog!

Minden tevékenységünkben a minőség megszállottjai vagyunk. Vevőkből, technikusokból, gyártókból és ügyfélszolgálatunkból álló szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogz mindig a legjobbak legyünk a kategóriánkban.

A Daewoonál minden az érték. Ezért térnek vissza ügyfeleink és ez az, ami elválaszt minket versenytársainktól.

Minőség + Megfizethetőség = Érték. Ez az a képlet, amelyre a márkánkat alapozzuk.

Globálisan elismert márkaként a Daewoo, fogyasztók millióinak a bizalmát vívta ki és szándékunkban áll ezt így is tartani. Célunk, hogy kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel és a lehető legnagyobb átláthatóság mellett ezeket fenn is tartsuk'

  • Minőség
  • érték
  • Bizalom
  • megfizethetőség
  • átláthatóság
  • tapasztalat

23 Years

of experience

 

 

Egyszerűség és minimalizmus

1967-es megalakulása óta, miután koreai technológiájával a háztartási gép-iparra terjeszkedett, a Daewoo küldetése, hogy megfizethető és ésszerű termékekkel jobb és könnyebb életet biztosítson fogyasztóinak. A POSCO DAEWOO Corporation - korábban DAEWOO International Corporation - a „DAEWOO” védjegy büszke tulajdonosa a világ több mint 160 országban. Megalakulása óta több mint 3500 szabadalmat regisztrált szerte a világon, és aktívan szolgálja ügyfeleit nemcsak egy neves márkával, hanem kiváló minőségű és innovatív termékekkel is.
A „DAEWOO” védjegy nemcsak a garantált minőség szimbóluma, hanem egy vonzó márka a fogyasztók számára, akik olyan termékeket keresnek, amelyek biztosítékot és elismerést nyújtanak.

96

Clients Satisfaction

93

Furniture Repairment

94

Diamond Certificates

OUR NUMBERS

WHAT IS OUR RESULTS?

20+Years of experience
35kHappy Clients
46+Award Winning
33+Showrooms

TESTIMONIALS

WHAT IS OUR CLIENTS SAY?

BRANDS

BROWSE OUR COLLECTION BY BRAND